Share this post

Dragi prijatelji inicijative Obrazovanje za pravdu (E4J),

E4J sa zadovoljstvom najavljuje iznimnu priliku za mlade istraživače: IAU-E4J Program bespovratnih sredstava za mlade istraživače – Osnaživanje sljedeće generacije istraživača.

Zajedno sa partnerom incijative, Međunarodnim udruženjem sveučilišta (IAU), E4J nastoji podržati mlade znanstvenike u provođenju istraživanja o pitanjima vezanim za vladavinu zakona i Cilj 16 održivog razvoja (SDG). Cilj je pružiti podršku mladim znanstvenicima (do 35 godina) da provode istraživanja o navedenim temama, te im omogućiti platformu za predstavljanje svojih istraživanja, kao i uspostavljanje vrijedne suradnje s drugim mladim znanstvenicima iz inozemstva koji imaju interes prema sličnim istraživačkim područjima.

IAU sa velikim iskustvom u radu s visokoškolskim institucijama i znanstvenicima i istraživačima na globalnom nivou ima znanje potrebno za vođenje ovog programa bespovratnih sredstava. Obje su organizacije usko surađivale u izradi programa i zajednički će biti odgovorne za odabir korisnika.

Rok za prijavu: 10. ožujka 2021
Ovdje se možete prijaviti i dobiti dodatne informacije.

Pozdravljamo nove i inovativne ideje i radujemo se doprinosu osnaživanju sljedeće generacije istraživača kako bi ojačali suradnju između akademske zajednice i Ureda Ujedinjenih naroda za drogu i kriminal (UNODC).

Inspirirajmo. Mijenjajmo. Zajedno!